Poslovanje za nas znači partnerstvo

Kompanija Zoned sa sedištem u Novom Sadu, Futoška 80, osnovana je 2000.godine kao građevinsko preduzeće. Osnovna delatnost Društva su investicije i izgradnja stambeno-poslovnih objekata uz prateću administrativno-tehničku dokumentaciju. Od samog osnivanja društvo se razvija kroz poslovanje u oblasti izgradnje stambeno-poslovnih objekata.

 

Visok nivo operativne stručnosti, zajedno sa rukovodstvom društva, omogućili su izgradnju u skladu sa standardima i zahtevima tržišta. Vodeći se kvalitetom, poštovanjem standarda i rokova izvođenja radova, društvo je steklo poverenje klijenata i izgradilo imidž pouzdanog i sigurnog partnera.

Kupovina stana kod nas je po principu “ključ u ruke”

Poslovanje za nas znači partnerstvo, odnosno od biznis ideje do realizacije, potencijalni klijenti imaju sve pogodnosti dobre poslovne saradnje.

 

Društvo iza sebe ima referenc listu od preko 25 završenih i predatih na upotrebu stambeno – poslovnih objekata, na teritoriji Srbije u površini od preko 120.000 m2. Ono što je najveća referenca Zoned grupacije je da svi naši objekti imaju svu neophodnu dokumentaciju i da su upisani i uknjiženi u javne registre, zemljišne knjige i katastar.

25

Realizovanih projekata

20+

Godina postojanja

200000

Izgrađenih kvadrata

Zadovoljan kupac je najbolja reklama

Menadžment Zoneda svakodnevnom analizom tržišta konstantno podiže standarde u oblasti gradnje.

 

Pored toga što smo veoma poznati na tržištu nekretnina jezgro našeg uspeha leži u postojanju tima sačinjenog od visokoobrazovanog stručnog kadra koji se nalazi iza imena ove kompanije i koji sa lakoćom rešava sve u vezi sa izgradnjom, plasmanom proizvoda i krajnjom prodajom.

Pogledajte naš novi projekat

Pregled naših realizovanih građevinskih projekata